CE vs UKCA – Obestämd förlängning av CE-märkning i UK

Nu har ett nytt beslut fattas som innebär en förlängning på obestämd tid. Företag kan därmed på obestämd tid fortsätta använda CE-märkningen på Storbritanniens marknad.

Läs mer!

Nytillskott!

Vår nya medarbetare Anna Bolander är nu på plats hos oss i Skara. Läs mer här.

Nytillskott!

Bli en av oss!

Just nu söker vi nya maskinsäkerhetsspecialister med placering i Göteborg och Skara. Vill du bli vår nya medarbetare? Läs mer här.

Vi söker tekniknördar till JL Safety

Nu stärker vi vårt erbjudande ytterligare

Alla har rätt till en säker arbetsplats. Nu tar vi ännu ett steg närmare vår mission, genom att introducera Safety Concept för våra kunder.

Vi introducerar Safety Concept

Två nya maskinsäkerhetsspecialister och utbildare

Vi är mycket glada för att kunna välkomna två nya medarbetare till vårt gäng, Göran Gustavsson Lundin och Björn Holmgren. Båda tar med sig kunskaper och erfarenheter gällande maskinsäkerhet, projektledning och installation. Efterfrågan på våra tjänster är fortsatt hög och vi förstärker med två nya maskinsäkerhetsspecialister som förutom konsultuppdrag kommer hålla utbildningar i Maskinsäkerhet, CE märkning, Riskbedömningar och CEDOC (mjukvaran) samt Säkra styrsystem SISTEMA. De schemalagda utbildningarna sker på plats i Skara eller via webben och fler orter är under upparbetning framöver. Företagsanpassade utbildningar är ute hos företagen efter önskemål om plats, deltagare och innehåll - allt är möjligt. Vi håller även på att ta fram nya utbildningar efter förfrågan från våra kunder.

Läs mer!

Nya maskinförordningen

Den 18 april i år röstade EU-parlamentet igenom maskinförordningen 2023/1230 och i juni publicerades maskinförordningen i ”Official Journal”.

Nya maskinförordningen

Hållbarhet och säkerhet är avgörande

Katarina Carlsten från välgörenhetscykellaget Team Rynkeby Skaraborg besökte JL Safety och Cedoc vid huvudkontoret i Skara för att diskutera säkerhet och hållbarhet under hennes cykelresa ned till Paris med målgång 15 juli 2023.

Cykla säkert och hållbart med Team Rynkeby

Trygg och säker framtid för alla med JL Safety

JL Safety har länge velat vara med och bidra till de lokala idrottsföreningarna i Skara. Äntligen har de nu tagit klivet och kommer framöver sponsra Skara HF’s elitlag i SHE (Svensk Handboll Elit).

JL Safety sponsrar Skara HF

Vi kan maskinsäkerhet och CE-märkning

Se hur vi kan hjälpa dig