Vi söker Customer Success Manager

JL Safety ingår i affärsområde Proton Edge som omfattar tre olika bolag som är högt specialiserade och hör till marknadsledarna inom sin bransch: Proton Technology, JL Safety och Cedoc. Alla har starka kopplingar till kunder inom den internationella tillverkningsindustrin och delar ett gemensamt mål: att hjälpa kunderna att driva hållbara, trygga och lönsamma affärer. Proton EDGE tillhör Proton group som är en svensk, familjeägd industrikoncern i tillväxt.

På JL Safety i Skara finns nio anställda som tillsammans erbjuder avancerade tjänster inom maskinsäkerhet och CE-märkning – Konsulting, Utbildning och mjukvaran CEDOC.

Vi erbjuder en arbetsplats med engagerade arbetskamrater samt korta beslutsvägar i ett företag med spännande planer för framtiden. Gemensamt hos oss alla är att vi brinner för maskinsäkerhet och CE-märkning.

Din roll

I din roll kommer du att vara ett aktivt och proaktivt stöd till Business Area Manager, Produktchef CEDOC, samt konsult- och utbildningsansvarig.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • vårda och utveckla JL Safety och CEDOC:s befintliga och nya kunder, nationellt och internationellt.
  • genomföra CEDOC support.
  • register- och kundvård, såväl befintliga som nya kunder.
  • administrera konceptet Partner och ombud för CEDOC.
  • administrera digitala och fysiska utbildningsaktiviteter.
  • ansvara och administrera CEDOC användarmöte.
  • deltagande i CEDOC:s utvecklings- och marknadsgrupp.
  • stöd till Business Area Manager gällande sälj- och marknadsfrågor och exponeringsstrategier.
  • vid behov genomföra kund- och partnerbesök nationellt som internationellt.

Din profil

Vi söker dig som har en akademisk bakgrund inom sälj, marknad och/eller projektledning eller motsvarande. Du har ett genuint sälj- och marknadsintresse och vana vid att hantera kunder och kundrelationer. Din administrativa förmåga är god och du är van att förstå och hantera olika typer av datasystem. Du uttrycker dig väl på svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

I din roll samverkar du med många olika funktioner/ människor, både internt och externt. Här kommer din sociala förmåga samt positiva läggning väl till pass. Vi tror att du är en person med hög energi som driver på och får saker gjorda. Du är prestigelös, har ett stort engagemang för ditt arbete och mån om att leverera goda resultat.

Kontaktuppgifter och ansökan

Känns detta som en rolig och utmanande tjänst för dig? Välkommen att skicka in din ansökan via länken. Sista ansökningsdag för tjänsten är 3 december. Löpande urval sker så skicka in din ansökan så snart du kan.

Frågor kring tjänsten besvaras av Dan Assarsson, Business Area Manager, 0511-79 88 01.
För frågor kring rekryteringsprocessen kontaktar du Mari Lundqvist, HR-chef, 0370-656205.

Vi ser fram emot din ansökan!

ANSÖK NU!