Vi söker en maskinsäkerhetsspecialist

Vi är i en spännande utvecklingsfas och söker nu en Maskinsäkerhetsspecialist till vårt team.

JL Safety AB är specialister på maskinsäkerhet och CE-märkning och är idag ledande inom praktiska riskbedömningar. Efterfrågan på våra tjänster fortsätter att öka och vi behöver nu förstärka vårt team.

Vem söker vi?

Vi söker nu en självgående, pragmatisk och lösningsorienterad maskinsäkerhetsspecialist. Du kommer att ingå i vårt expertteam där du i huvudsak kommer att arbeta med att genomföra riskbedömningar av maskiner och ta fram underlag för CE-märkning, för våra kunders räkning. Vår styrka ligger i ett prestigelöst team som alltid stöttar varandra i tekniska frågor och tolkningar.

JL Safety befinner sig i en spännande utvecklingsfas och växer i våra tre affärsområden, konsulting, utbildning och vår mjukvara för CE-märkning, CEDOC.

Det finns stora möjligheter till personlig utveckling inom bolaget, då vi har tre affärsområden med många spännande och utmanande arbetsuppgifter, samtidigt som vår kundbas växer inom hela Skandinavien.

Vårt huvudkontor ligger i Skara, och vi söker i första hand en person som vill arbeta i Södra Sverige. Men med rätt profil och intresse, finns möjlighet att skapa kontor i andra regioner.

Din profil

  • Vi tror att du är självgående, pragmatisk, kund- och lösningsorienterad.
  • Du har en vana av att arbeta med riskbedömningar av maskiner och arbetsutrustningar, och ett intresse av att läsa och enkelt förstå regelverk och standarder. Meriterande är erfarenhet och kompetens inom el- eller elektronik.
  • Du kan kommunicera på svenska och engelska utan bekymmer. Ytterligare språk är meriterande, exempelvis tyska, spanska eller franska.
  • Det är meriterande om du har någon form av Ingenjörsexamen inom maskin-, el-, eller automation, men är inget formellt krav.

Ansökan

Placeringsort: Skara eller enligt överenskommelse
Anställningstyp: Tillsvidareanställning
Lön: Månadslön enligt överenskommelse
Ansökan: Ansökan till tjänsten skickas till dan@jlsafety.se.
Rekryteringen sker löpande.

För ytterligare information om tjänsten, kontakta Dan Assarsson.
Telefon: 0511-79 88 01.
E-post: dan@jlsafety.se.

Urval kommer att ske löpande så vi vill ha din ansökan snarast.

Vi ser fram emot din ansökan!