Examensarbete tillsammans med JL Safety

Ett examensarbete hos oss medför RISK… till vidare anställning!

Vi är experter på riskbedömning och CE-märkning och behöver dig för att utveckla Utbildning 2.0.

Kontakta oss!

Om Exjobbet – Vision

Hur kan budskapet ”Säkra maskiner för alla” och vår kunskap användas för att höja kompetens på företag och individer internationellt inom maskinsäkerhet?

Idag erbjuder vi 8 utbildningar inom CE-märkning och riskbedömning, nästa steg är att skapa utbildning 2.0 där vi vill nå ut till framtidens arbetsplatser och anställda.

Se dagens utbildningar

Om Exjobbet – Expansion

Vi vill samarbeta med dig som är intresserad av framtidens utbildning. Analys av utbildningsmaterial, former, plats och målgrupp är några intressanta områden.

Men det viktigaste är att det finns en ömsesidig vilja att nå framgång och utvecklas gemensamt. Vi kan erbjuda en arbetsplats med roliga kollegor och en härlig JL anda, löpande mentorskap och möjlighet att delta på utbildningar!

Kontakta oss nu!

Om JL Safety

JL Safety och Cedoc AB är specialister inom maskinsäkerhet med mer än 30 års erfarenhet. Konsulting genom hela processen inom maskinsäkerhet och riskbedömning. Utbildning inom CE-märkning både på plats och digitalt.

Läs mer om JL Safety!

Om CEDOC

CEDOC är programmet som förenklar ditt arbete kring CE-märkning av maskiner och är framtaget av specialister som har erfarenhet från över 1000 CE-märkningsuppdrag inom olika branscher.

Läs mer på CEDOCs hemsida

Kontakta oss!

Välj ett spännande Exjobb tillsammans med ett tillväxtbolag, kontakta oss för mer information!

Kontakta oss