Vi är JL Safety

– din pålitliga partner inom maskinsäkerhet och CE-märkning.

Genom lång erfarenhet erbjuder vi kunskap, utbildning och de verktyg som behövs för att uppfylla de strikta regelverk som ställs på maskiner och användning av arbetsutrustning. Med vår expertis hjälper vi dig att navigera genom den komplexa världen av maskinsäkerhet, så att du kan säkerställa att dina maskiner och arbetsutrustningar uppfyller gällande säkerhetsstandarder.

Vårt team består av passionerade experter som brinner för maskinsäkerhet och CE-märkning. Vi har en djupgående kunskap om de tekniska och juridiska kraven, och vi arbetar ständigt med att hålla oss uppdaterade med de senaste förändringarna inom området. Detta gör oss till en ovärderlig resurs för företag som vill garantera säkerheten och lagligheten hos sina maskiner och arbetsutrustning.

En av våra nyckeltjänster är att genomföra grundliga riskbedömningar. Genom att noggrant analysera varje aspekt av dina maskiner och arbetsprocesser identifierar vi potentiella risker och hjälper dig att implementera effektiva åtgärder för att minimera dessa. Vår målsättning är att skapa en säker arbetsmiljö och att se till att dina maskiner uppfyller alla krav för CE-märkning.

Genom att samarbeta med oss får du tillgång till skräddarsydda lösningar som anpassas efter dina specifika behov. Vi erbjuder allt från rådgivning och utbildning till kompletta CE-märkningsprojekt och riskbedömningar. Oavsett om du är en liten verkstad eller ett stort industriföretag, finns vi här för att stödja dig i varje steg av processen.

Välkommen till JL Safety – där din säkerhet är vår prioritet och vårt löfte är att leverera högsta kvalitet och service. Låt oss hjälpa dig att skapa ”Säkra maskiner för alla”.

Kontakta oss

TK 282

JL Safety deltar aktivt i det europeiska standardiseringsarbetet.
JL Safety´s Dan Assarsson är en av deltagarna i ”TK 282”, den tekniska kommittén för framtagande av harmoniserade standarder avseende Maskindirektivet.

Läs mer om TK 282 på sis.se

Återförsäljare av CEDOC

CEDOC, verktyget för riskbedömning av maskiner är framtaget åt Cedoc AB. JL Safety är utvecklare och återförsäljare av programmet.

Läs mer på cedoc.se

Säkra maskiner för alla

En annorlunda film om säkerhet! Filmen illustrerar en del av de tjänster vad vi kan erbjuda våra kunder:
-Utbildning och rådgivning
-Riskbedömning och CE-märkning
-Kompetens och kunskap
-Praktisk erfarenhet
-Maskinsäkerhet

Se filmen!

JL Safety

Säkra maskiner för alla!

Läs mer om våra tjänster

En del av Proton Group

JL Safety AB är en del av Proton Group.

Läs mer på proton.se