ELMIA Automation 2022

Efter 4 intensiva dagar på Elmia mässan kan vi summera det med ordet succé. Vi ställde upp en racingsimulator tillsammans med RaceMore och hade genomfört en riskbedömning på denna vilket lockade många nyfikna besökare till vår monter. Varje dag var det högt tryck och vi hade över 100 förare varje dag.

Vi träffade många potentiella partners och individer som kan tänkas certifieras som Certified CEDOC Expert. Men även flera personer som aldrig hört talats om riskbedömning och CE-märkning vilka förhoppningsvis fått upp ett nytt intresse för området. Vi vill att så många som möjligt ska bli medvetna om det vi gör och att säkerhet är viktigt för alla. Stort tack till alla besökare samt RaceMore för Elmia mässan 2022 och hoppas vi hörs eller ses snart igen. Nedan finner du våra tankar efter ELMIA.

ELMIA gänget i vår monter

Dan Assarsson, VP and BAM, om ELMIA

Elmiamässan överträffade alla mina förväntningar, både vad gäller mässan som helhet och besöken i vår monter. Vår monterattraktion i form av en simulator som vi hjälpt till att CE-märka var rakt igenom en succé, här vill vi tacka Gustav och Andreas som fick serva besökarna från morgon till kväll.
Kul också att träffa såväl befintliga kontakter och kollegor i branschen så väl som nya. Givande också att få äntra stora scenen och sprida budskapet ”Säkra maskiner för alla”

Se vad vi kan hjälpa dig med!

Stefan Beijer, Produktchef CEDOC

Det märks att arbetet med säkra maskiner är en viktig och stor fråga hos mässans besökare och utställare oavsett om de var tillverkare, användare eller både och. Under dagarna har vi haft flera intressanta diskussioner och påvisat hur man med CEDOC kan få stor hjälp och stöd för att utföra relevanta riskbedömningar och nå hela vägen i mål. Det var riktigt trevligt att få träffa många av våra kunder på mässan varav flera bekanta ansikten men också många nya. Det är kul att vi får så bra respons på CEDEOC och även på de nyheter vi ämnar implementera i nästa generation. Det blev också ”några” varv i den fantastiskt snygga och realistiska racingsimulatorn som Racemore hade med sig i vår monter. Den visar verkligen hur maskiner kan vara ett stort nöje!

Läs mer om CEDOC

Victor Thilander, CSM, om ELMIA

”Personligen trodde jag inte att det skulle vara ett sådant intresse kring hållbarhet & säkerhet bland alla olika åldersgrupper.  För mig som relativt ny i branschen ser jag ett behov och nyfikenhet av säkra maskiner för alla. Nivån har varit hög på våra specialister och vi har knutit många nya kontakter inför framtiden samt vårdat våra befintliga kunder. Sett till monter storlek och storlek på företag vågar jag nästan sticka ut näsan och säga att vi hade flest besökare under hela mässan!! Ser fram emot vad kommande mässor har att ge och vad vi tillsammans kan åstadkomma med JL Safety och CEDOC.

 

 

Kontakta oss!

Stefan Gustafsson Ledell, CEO, om ELMIA

Elmia Automation 2022 var en fantastisk mässa för oss. Intresset för våra tjänster och maskinsäkerhet i allmänhet var mycket större än jag förväntat mig. Antalet intressanta leads från hela veckan talar sitt tydliga språk, så nu kommer fas3 i mässdeltagandet som är minst lika viktig, dvs att följa upp och ta hand om alla kunder som visat intresse. En annan sak som slog mig var att vårt varumärke, både JL och CEDOC är otroligt känt i branschen, och då på ett mycket positivt sätt. Det ar många utställare och besökare som kände till oss och som antingen hade använt våra tjänster själva, eller som kände någon som gjort det. Imponerande!

Utbilda dig inom maskinsäkerhet!

Dan om föreläsningen "Säkra maskiner för alla!"

"Det är jättekul att vara i gång igen efter pandemin och få möjligheten att träffa alla engagerande människor här på Elmia. Att få gå upp på stora scen och sprida vårt budskap med 'Säkra maskiner för alla!' så att fler får upp ögonen för hur viktigt ämnet är, det är något jag brinner för."

Nästa generations CEDOC

Under mässan visade vi upp lite av nästa generations av CEDOC. Många av besökarna till vår monter tyckte det var intressant. Vill du vara med att påverka utvecklingen. Gå gärna in och fyll i användarundersökningen.

CEDOC användarundersökning

Dialog med kunder

Vi och CEDOC träffade på många nöjda kunder på Elmia Produktionsmässor, exempelvis WIBA Automation (bilden), IKEA Hultsfred och många många mer! Vill du har hjälp med maskinsäkerhet?

Kontakta oss!

Bemanning ELMIA automation

Besökte du oss i vår monter på ELMIA och är osäker på vem du pratade med? På plats fanns Dan Assarsson, Affärsområdeschef. Stefan Gustafsson Ledell, CEO. Gustav och Andreas från VG Racing. Victor Thilander, Customer Success Manager. Stefan Beijer, Produktchef CEDOC.