Hösten på JL Safety

Snart är ännu ett år till ända och det är full fart hos JL Safety och Cedoc fram till årsskiftet.

För er som följt oss under året vet ni säkert att vi genomförde en lyckad invigning av JL Safety West nya kontor i Göteborg. Sylvain vår senast anställde kollega finns på plats där för att hjälpa våra kunder i område väst där vi har flertalet spännande projekt på gång.

Sylvain hälsas välkommen till JL Safety West av Dan Assarsson

Dan Assarsson, BAM & Sylvain Winge Pasquet, Maskinsäkerhetsspecialist JL Safety West

Givande mässdagar med ”säkra maskiner för alla”

Lite senare under hösten var vi även och besökte FANUC Nordic Open House i Malmö och KIWA Krandagarna i Göteborg. Dessa seminarium var givande för oss då vi fick möjlighet att sprida vårt budskap ”Säkra maskiner för alla” och berätta om våra specialistområden CE-märkning och riskbedömning. Att satsa på exponering är en viktig del i vår fortsatta tillväxtresa och vi ser att det finns en ökad efterfrågan på kommande uppdateringar av CEDOC samt utbildning.

Dan Assarsson föreläser om Säkra maskiner för alla på krandagarna.

Maskinsäkerhetsutbildningar

Resterande del av året kommer vi att genomföra en till schemalagd utbildning på plats i Skara Del 1-4 och en till på distans Del 1-3. Om du funderar på att gå utbildning hos oss finns det fortfarande möjlighet att boka in sig. Vi erbjuder Del 1 Grundkurs CE, Del 2 Riskbedömning, Del 3 CEDOC och Del 4 Säkra styrkretsar. Läs mer!

Kommande mässor

Vidare kommer vi även att besöka Högskolor närmast ExjobbExpo i Skövde och flertalet mässor såsom Elmia Subcontractor. Vill ni att vi träffas under dessa dagar eller veta mer om nya maskinförordningen och vad CE-märkning innebär så kan ni kontakta oss eller läsa mer.

Utbildning

CEDOC

Kontakta mig gärna med förslag på tider

Victor Thilander

Vice President