Invigning av JL Safety West

Den 1 september 2022 slår vi upp dörrarna till det nya kontoret vid Säveån i Göteborg, ett stenkast från E20. I samband med detta vill vi bjuda in våra kunder och partners till ett fullspäckat invigningsseminarium. Välkommen att besöka våra nya lokaler i höst.

Äntligen är det dags för den officiella invigningen av det nya kontoret vid Säveån. Vi har bjudit in alla kunder och partners via utskick och intresset har varit stort att få delta på plats. Bra för dem som inte kan delta på plats är att vi kommer också erbjuda dem som vill att vara med och ta del av diskussionerna via länk.

Under dagen kommer vi bland annat informera om JL Safety West, den nya maskinförordningen samt ha en gästföreläsare på plats från arbetsmiljöverket som kommer prata om pågående marknadskontroller. Hoppas ni inte missar chansen att få mingla med någon av våra maskinsäkerhetsspecialister för att prata om CEDOC och Certified CEDOC Expert.

– Jättekul att äntligen få öppna upp kontoret och köra en lärorik halvdag med våra kunder. Vi har sett fram emot detta länge och för mig som kom in för drygt ett halvår sedan är det viktigt att få ett ansikte på våra kunder samt att dem får lära känna rösten bakom telefonen. Hoppas vi kan knyta bra relationer inför kommande år tillsammans, säger Victor Thilander, Customer Success Manager, JL Safety.


Foto: Dan Assarsson och Sylvain Winge Pasquet hälsar välkomna på invigning. 

Är du intresserad av att delta på invigningsseminariet?

Torsdag den 1 september 2022, mellan klockan 9.00-12.00 bjuder vi in till invigning. Platserna i Göteborg är fullbokade, men det finns fortfarande möjlighet att delta digitalt.

Anmälan

Skicka namn, företag och önskemål om att delta digitalt senast 18 augusti till nedanstående mail (eller ring nedanstående nummer).

Glöm inte att hålla utkik på våra kanaler för att ta del av nyheter och uppdateringar kring vår tillväxtresa – JL kommer att etablera sig på fler platser i Sverige inom kort.

CEDOC

Läs mer om CEDOC på www.cedoc.se

Anmälan / Kontakt