JL Safety och Corona

Med tanke på den rådande situationen gällande Corona vill vi berätta vilka åtgärder vi gör för att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Våra utbildningar och tjänster kommer fortsätta som vanligt men i den mån som går kommer de genomföras på distans.

Beroende på hur situationen ser ut vid specifikt tillfälle och tjänst kommer olika åtgärder genomföras för att anpassa oss till  vår och er situation samt följa rekommendationerna som är aktuella.

Vi tar Folkhälsomyndighetens rekommendationer och tillsammans med era egna företagsrekommendationer på största allvar. Tillsammans kan vi fortsätta våra verksamheter på bästa sätt!

Utbildning

Våra schemalagda utbildningar kommer att genomföras de datum som är bestämt. Beroende på aktuella rekommendationer från Folkhälsomyndigheten kommer de att genomföras som webbutbildning, så du kan sitta hemma eller på din arbetsplats.

Boka din plats här


Konsulting

Vi kommer ha en dialog med varje specifik kund hur vi ska genomföra det arbete vi är anlitade för. Har du frågor och funderingar kan du kontakta din specialist direkt.

Gå till kontaktsidan.

 

Vi håller er uppdaterade

Vi kommer att hålla berörda personer uppdaterade.
Har du någon fråga är du välkommen att kontakta oss.
Telefon: 0511-79 88 00
E-post: info@jlsafety.se

Publicerad: 2020-03-17