JL Safety öppnar kontor i Göteborg

JL Safety startade för 27 år sedan i Skara och har sedan dess stöttat svensk industri med riskbedömningar och CE-märkning mot alla typer av företag, stora som små, och inom de flesta branscher. Tillväxtplanen är tydlig, och nu tas nästa steg – JL Safety öppnar kontor i Göteborg. Välkommen till JL Safety West.

Redan idag har vi kunder i södra och mellersta Sverige, men nu känns det naturligt att ta steget att etablera ett kontor i Göteborg. Dels för att komma närmare våra befintliga kunder, samtidigt som Göteborg och Västra Sverige är ett mycket expansivt område där många nya etableringar och investeringar sker, säger Stefan Gustafsson Ledell, VD på JL Safety och Cedoc.

Som steg 1 har Sylvain Pasquet Winge rekryterats till kontoret i Göteborg, där ambitionen är att anställa ytterligare personer det närmsta året.
Sylvain hälsas välkommen till JL Safety West av Dan Assarsson

Jag har känt Sylvain under många år, och det känns riktigt roligt att han vill vara med på vår resa. Sylvain kommer in med lång och bred erfarenhet kring maskinsäkerhet. Dessutom kommer han att hjälpa oss att sälja och bygga upp en Marknad för CEDOC i Frankrike eftersom han är uppväxt i Frankrike, säger Dan Assarsson, Business Area Manager, JL Safety och Cedoc.

Kontoret som ligger på Industrivägen 55, Säveån, Göteborg, öppnar officiellt 1 Juli och glöm inte håll utkik på våra kanaler – JL kommer att etablera sig på fler platser i Sverige inom kort.

Sylvain Winge Pasquet , Maskinsäkerhetsspecialist JL Safety West
Telefon: 0511-79 88 10
E-post: sylvain@jlsafety.se

Dan Assarsson, Business Area Manager, JL Safety och Cedoc
Telefon: 0511-79 88 01
E-post: dan@jlsafety.se