Trygg och säker framtid för alla med JL Safety

JL Safety har länge velat vara med och bidra till de lokala idrottsföreningarna i Skara. Äntligen har de nu tagit klivet och kommer framöver sponsra Skara HF’s elitlag i SHE (Svensk Handboll Elit).

– I höstas fick vi äntligen upp våra skyltar på långsidan, där det står JL Safety – säkra maskiner för alla och de blev riktigt bra, säger Victor Thilander, Customer Success Manager, JL Safety.

Inför kommande match har vi genomfört en intervju med Skara HF:s Carolina Grindbacka, 31 år från Lindesberg ursprungligen.

– Jättekul att få träffa er på JL Safety, jag har inte hört så mycket om företaget tidigare men förstår att ni jobbar med ”säkerhet” eftersom ni har en sponsorskylt i hallen, säger Carolina.

 

JL Safety spronsrar Skara HF

 

I föreningen ställer vi upp för varandra

Hon flyttade till Skara för drygt 8 år sedan och trivs bra i laget samt staden.

– Vi har en familjär känsla och föreningen ställer upp för varandra oavsett om man är ung och gör sin första seniorsäsong eller om man har mer rutin. Det är många som arbetar ideellt och det är det som behövs för att vi ska kunna bedriva elitverksamhet. Skara är trots allt en liten förening och det är viktigt att alla förstår varandra samt accepterar våra värderingar.

Carolina nämner att det är av betydelse att vara lyhörd, mänsklig och att man ser helheten.

 

Säkerhet och hållbarhet är viktigt för framtida arbetsplatser

Föreningen jobbar aktivt med att bedriva cuper och andra marknadsaktiviteter för att få fler att engagera sig i handboll. Att barn och ungdomar tycker det är kul och mår bra är det viktigaste. JL Safety påpekade att det är även av betydelse att prioritera arbetsplatsen i detta fall handbollsplanen. JL Safety jobbar främst att säkerställa att utövaren verkar i en trygg och säker miljö. Säkerhet och hållbarhet är viktigt för att säkra framtida generationers arbetsplatser.

 

Hjälpas åt att växa tillsammans

JL Safety är mycket glada att äntligen få kliva in i idrottshallen. Carolina fyller i:

– Småföretagen lokalt är viktiga för oss. Vi tror att det är en win-win situation för oss båda att kunna synas internationellt och nationellt tillsammans. Om jag får önska så hade vi kunnat hjälpa varandra med exempelvis marknadsfrågor, exponering och i andra situationer. Ett ekonomiskt tillskott hade väl inte varit helt fel, skrattar Carolina, men vi behöver hjälpas åt att växa tillsammans eftersom det inte är lika lätt i detta område.

Framtiden ser ljus ut och även om det händer mycket på många olika håll i världen och inte minst Sverige så jobbar man aktivt att säkerställa människors hälsa och rättigheter. Det är viktigt att det finns en balans mellan frihet och ansvar avslutar Carolina med.

Tack för din tid och vi ses i hallen, tryggt och säkert med JL Safety.

Kontakta oss