UTVECKLINGSDRIVEN Verksamhetskoordinator inom utbildning och marknadsfrågor

Är du en driven person med intresse för utbildnings- och marknadsfrågor? Trivs du med att planera och samordna insatser och säkerställa god kvalité? Nu söker JL Safety en verksamhetskoordinator!

Vi erbjuder

Som verksamhetskoordinator på JL Safety blir du en del av ett växande bolag som sätter sina medarbetare i främsta rummet. Du kommer få en stimulerade arbetsmiljö och bli en del av ett team med driva kollegor och en härlig atmosfär. Dina arbetsuppgifter kommer vara spännande och utmanade och tillsammans med andra specialister har ni korta beslutsvägar. JL-andan kännetecknas av dig som medarbetare och dina nära och kära kommer först. Eftersom kundbasen i koncernen växer finns stora möjligheter till internationellt arbete inom hela Skandinavien och Europa.

På JL Safety gäller frihet under ansvar. Du kommer ha tillgång till flexibel arbetstid och styra din egen kalender.

Om rollen

I rollen som verksamhetskoordinator kommer du främst arbeta med samordning inom två områden – utbildning och marknadsfrågor.

Vad gäller utbildning kommer du planera och koordinera olika utbildningar som bolaget erbjuder marknaden. Detta innefattar bl.a. administration av digitala och fysiska utbildningsaktiviteter som genomförs av utbildare. Stöd och assistans vid genomförande av utbildningar. Du kommer även ha en aktiv roll att tillsammans med övriga utvärdera och utveckla dessa utbildningspaket och koncept.

Vad gäller marknadsfrågor kommer du ingå i marknadsgruppen och utgöra ett aktivt och proaktivt stöd till organisationen gällande marknadsfrågor och exponeringstrategier. Du kommer även att assistera vid framtagning av försäljningskoncept samt löpande kundvård.

Vi söker dig med

  • Högskola-, kvalificerad yrkesutbildning eller liknande erfarenhet med inriktning mot marknadsföring , sälj eller projektledning.
  • Grundläggande kompetens gällande marknadsföring och projekledning.

För att passa i rollen behöver du ha ett starkt driv. Du har en hög social kompetens och är en person med mycket energi som får saker gjorda. Du har också en pedagogisk förmåga och trivs med att samarbeta med andra. Du är strukturerad med god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Om JL Safety

På JL Safety erbjuder kunskap och verktyg för de regelverk som ställs på maskiner och användning av arbetsutrustning. Bolaget tillhandahåller avancerade tjänster inom maskinsäkerhet och CE-märkning. JL Safety erbjuder tjänster inom två områden: konsulttjänster, utbildning och mjukvara. Bolaget är beläget i Skara och har tio anställda medarbetare.
JL Safety ingår i affärsområde Proton Edge som omfattar tre olika bolag som är högt specialiserade och hör till marknadsledarna inom sin bransch: Proton Technology, JL Safety och Cedoc. Alla har starka kopplingar till kunder inom den internationella tillverkningsindustrin och delar ett gemensamt mål: att hjälpa kunderna att driva hållbara, trygga och lönsamma affärer. Proton EDGE tillhör Proton group som är en svensk, familjeägd industrikoncern i tillväxt.

Rekryteringsprocess

I denna rekryteringsprocess kommer du som aktuell kandidat att genomgå följande steg:

  • Telefonintervju
  • Fysisk intervju med rekryterare
  • Intervju med JL Safety
  • Anställningsbeslut

Villkor

Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse
Placeringsort: Skara
Omfattning: Heltid

LÄS MER OCH ANSÖK!