Nu stärker vi vårt erbjudande ytterligare – Vi introducerar Safety Concept

JL Safety har sedan 1995 stöttat svensk industri med riskbedömningar och CE-märkning. Vi har introducerat begreppet ”Säkra maskiner för alla” i syfte att vi vill göra skillnad. Alla har rätt till en säker arbetsplats. Nu tar vi ännu ett steg närmare vår mission, genom att introducera Safety Concept för våra kunder.  

Safety Concept syftar till att skapa långsiktiga och hållbara affärsrelationer där vi stöttar företagen att kontinuerligt arbeta för en säker arbetsplats. JL Safety och Cedoc stöttar med kompetens, resurser, kompetensutveckling samt verktyg på ett enkelt och prestigelöst sätt.

– Rent konkret har vi tre olika nivåer beroende på typ av erbjudande. Vi kallar dem Safety Concept, Safety Concept Business och Safety Concept Pro. Beroende på Safety Concept nivå erbjuds kunden olika typer av prisnivåer, tillgång till prioriterad säkerhetsspecialist, årlig genomgång av säkerheten och mycket mera, säger Dan Assarsson, Business Area Manager.

– Det finns också ett mjukt perspektiv i vårt begrepp, hållbar och långsiktig affärsrelation. Det innebär att vi vill arbeta med kunder som är roliga att arbeta med, och såklart att kunderna ska tycka det är roligt att arbeta med oss, säger Anna Bolander, Utbildnings och Marknadsansvarig

Safety Concept erbjuds fr om 1/3 2023. Mer information kommer på våra hemsida och sociala medier, jlsafety.se, cedoc.se.

Låter det intressant, tveka inte att kontakta oss så berättar vi mer!

Dan Assarsson

Vice President

Affärsområdeschef

Anna Bolander

Education Marketing Manager