Framtidens Maskinsäkerhet- är du redo?

Under fredagen den 2/2 arrangerade vi ett frukostevent på East square i Göteborg. Dan Assarsson var keyspeaker och lyfte bl a vad som händer då den nya Maskinförordningen börjar gälla, vad gäller runt Brexit, hur får man en hållbar säkerhet.

Utbildning av medarbetarna är en viktig del för att ligga i framkant, Anna Bolander presenterade nya utbildningar för ledningsgruppen och en för skyddsombud som nu även går i Göteborg v.12 & 16. 🤗 Kolla in alla utbildningar HÄR.

Tillsammans var vi ett 40-tal deltagare från 18 olika företag som hade en trevlig stund med mingel, kunskapsinhämtning och information samt tillfälle att få svar på specifika frågor. Nära till eventet hade SKF GroupSelden Masts LtdLisebergNilsson Energy AB liksom ABB, lite längre reste AVT IndustriteknikFEELGOOD FÖRETAGSHÄLSOVÅRD ABHANTER INGENJÖRSTEKNIK ABEnvac och Borealis mfl. – så roligt att träffa alla!

Våra Maskinsäkerhetsspecialister Sylvain Winge PasquetPer Pellsäter och Stefan Beijer var på plats för att svara på många specifika frågor efter föreläsningen – roligt att vi kan hjälpa till!

Marianne Sörling och Kristian Höglind på Aspelin Ramm Fastigheter berättade om allt spännande som händer med området East Square i Gamlestaden där vi höll eventet. Vi har mycket att se fram emot med kontor, lägenheter och restauranger  – kommer bli en sprudlande plats där man gärna vill vara!

Vi återkommer till fler orter framöver – håll utkik!

Vill du ha vårt nyhetsbrev så du inte missar något – skicka ett Mail till anna@jlssfety.se 📩

Tveka inte att kontakta oss för råd/konsultation, riskbedömning och utbildning- vi är redo!

Säkra maskiner för alla!